Vinylklick

Golven är mycket slitstarka och lämpliga för hemmets alla utrymmen, dock ej våtutrymmen, samt även för offentlig miljö.

Kährs Luxury Tiles är vinylgolv designade för vardagsliv. Det breda utbudet av olika utseenden och färger gör det lätt att hitta ett golv som matchar din individuella inredningsstil.

Ljust eller mörkt? Trä- eller stendesign? Kährs vinylklick är mycket lätta att installera. Den låga tjockleken på endast 6 mm gör att den passar in i hemmets alla utrymmen, dock ej våtutrymmen.

Tarketts vinylgolv, Starfloor, är framtagna för dig som gillar inredning med personlig känsla men som vill ha tid över till annat. De är snygga, slitstarka, tåliga och lättstädade där du behöver det. Samtidigt är de sköna och tysta att gå på.

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plank- och plattformat med exklusiva och naturtrogna mönster. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent.

Mjuk slitstyrka, tuff komfort. Maxwear är uppbyggt av noggrant utvalda komponenter, som tillsammans ger en revolutionerande kombination av komfort och tekniska egenskaper. Ett nytt material som erbjuder flera fördelar och som svarar upp mot extremt höga krav på både slitage, bulleregenskaper och attraktivt utseende.

Maxwear från Golvabia är ett mycket slitstarkt vinylgolv som är lätt attt installera. Maxwear har den näst högsta klassificeringen och lämpar sig för offentliga utrymmen, och i hemmets alla ytor, dock ej våtutrymmen.