Trägolv & Parkett

Vi erbjuder Sveriges största sortiment av trä- och parkettgolv från de ledande producenterna. Våra trägolv är utvalda med största omsorg vad gäller kvalitet och design. Vi erbjuder trägolv från följande leverantörer i butiken.

Vi har en komplett utställning av Kährs premiumsortiment på trägolv.

Kährs har arbetat med trä i över 160 år och är idag en av de äldsta och mest innovativa tillverkarna av parkettgolv i världen.

Välkommen in i butiken för att ta del av Tarketts kompletta sortiment av trägolv.

Välj ett trägolv gjort av klassiska träslag såsom ek, ask, eller hitta andra spännande utföranden med olika färg, behandling och karaktär.

Totalt 19 olika konstellationer av Bjelins fiskbensparkett finns att beskåda i vår utställning.

Tack vare Bjelins patenterade mekaniska låssystem på parkettstavarna är det enklare än någonsin att lägga en riktig fiskbensparkett.

Vi har av Bjelins fiskbensparkett Karlshamn, Sigtuna, Lycksele, Boden och Stockholm på lager.

 

 

Breda plank från Pergo. Välj mellan 190 mm bredd, Lofoten, 220 mm bredd, Svalbard eller 260 mm bredd, Langeland.

Ska du välja en sliten vintagestil i djupborstad ek med en extra mattlackad yta så finns det att titta och känna på i Pergos utställning i butiken.

Maxwood finns i många träslag och mönster. Golven finns i träslagen ek, valnöt, ask och körsbär.

Maxwood från Golvabia är ett bra alternativ i hem där man vill ha äkta, rejält trägolv med naturlig skönhet och komfort, men utan att offra något i slitstyrka och livslängd.

Trägolv från hjärtat av Lappland

Klassiska nordiska golv som furu och gran, med råvaran hämtad från Lapplands djupaste skogar tillsammans med noga utvalda golv i ek och ask, ger ett brett sortiment med många valmöjligheter. Vår långa erfarenhet av trä och golvproduktion garanterar en äkta och genuin känsla och en mycket hög produktkvalitet.